HTML

Tartalom

amikörülvesz: fiataloktól fiataloknak

Ez a blog a 18 éven túli fiataloknak szól. Miben tér el a többi ilyen jellegű oldaltól? - Fiataloktól fiataloknak: nem 50 éves emberek osztják az észt, hanem Ti írhatjátok le a gondolataitokat, tapasztalataitokat. - Színes a világ: nem egy ember egyfajta világnézettel, hanem sok fiatal, különböző, sokszor egymásnak ellentmondó gondolatai jelenhetnek meg. Témák amik eszembe jutottak (ötleteket várok még, bármi jöhet ami érdekel benneteket): -érettségi -továbbtanulás -pályakezdés, elhelyezkedés, önéletrajz, fizetés -párkapcsolat -lélek, komoly gondolatok -buli, szórakozás, programajánló -egészség, devianciák -politika -zene, film, olvasmány, vers -odamondás, ökölrázás, provokáció -humor -képek -videó -fórum - és bármi egyéb, ami Titeket érdekel! Nagyon fontos: ez az oldal csak akkor működik, ha Ti írtok. Ha szeretnéd egy írásodat megjelentetni, kérlek küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mail címre! Jó olvasgatást és írogatást!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • arszak: Sziasztok! Múltkor keresgéltem, hogy diákként hol érhetné meg számlát nyitni, amire jöhet minden h... (2013.09.11. 12:05) Nincs cím
  • mediaelemzo: A TV-t pontosan erre a célra tervezték. De régen sem volt jobb ám! Amikor hétfőnként ment a Dallas... (2013.01.08. 22:29) A „Varázsdoboz” jelentősége manapság
  • bekkácska: Most érettségiztem és nagyon várom már a fősulis életet! Igyekszem előre látóan gondolkodni, szóva... (2012.07.16. 09:35) Középsuli után munka
  • Pistie: Kedves Vass Katalin! Sok jó meglátás van a cikkben. A fizetések felsorolása pedig rendkívül haszn... (2012.06.22. 00:39) Menni vagy maradni?
  • Emma*: Még soha nem hallottam ilyesmiről... én is meg vagyok lepődve. A virág az az ajándék, ami a legkéz... (2012.06.15. 01:17) Miért volna régimódi virágot venni?

Nyaraljunk belföldön!

2012.07.17. 14:16 amikörülvesz

Minden évben úgy telik a nyár, hogy a baráti társaság két hónapon keresztül nem tud teljes létszámmal összegyűlni, mert valaki mindig éppen nyaral valahol. A nyár vége tehát a visszagondolásé, az első nagy találkozásnál mindenki elmeséli az élményeit, sokan még fényképeket is hoznak (azért be kell vallani, hogy a legnépszerűbbek azok, akik fotók helyett néhány helyi alkoholkülönlegességgel térnek haza).

Azt lehet észrevenni, hogy a legtöbben külföldön képzelik el az ideális nyaralást. Van egy alapvető vonzalom a tengerparthoz, így a többség ilyen célállomásra utazik, de vannak biciklitúrázók, kirándulók és olyanok is, akik csak szét szeretnének nézni egy külföldi városban. Mindez mélyen érthető, de mindig hiányolom a beszámolókból, hogy valaki itthon, Magyarországon nézett volna körbe.

Tudom, hogy itt élünk mindennap, így nem tűnik olyan érdekesnek, de hiába közhely, attól még igaz, hogy gyönyörű tájaink vannak. Mindig meglep, mikor a belvárosban sétálok, hogy a külföldiek milyen lelkesedéssel néznek körül, a pestiek viszont lehajtott fejjel bandukolnak és tudomást sem vesznek az épületek gyönyörű homlokzatáról és a számtalan látnivalóról.

Ha van rá módunk, érdemes összefogni a baráti társaságot, vonatra ülni és ellátogatni Győrbe, Pécsre, Sopronba vagy egy másik városunkba. Megkóstolni az egri bort, benézni néhány ősrégi templomba, meglátogatni egy-két kulturális fesztivált. Közelebb kerülünk ezáltal ahhoz az országhoz, amelyben élünk. A mindennapi, nagyon is jellemző keserűséget pedig fölválthatja egy kis büszkeség: bármilyen hatékonyan is verik szét a körülöttünk lévő gazdaságot, ez az ország akkor is nagyon-nagyon gyönyörű!

Te hol nyaralnál belföldön és miért? 

Ha szeretnéd, hogy a Te írásod is megjelenjen, küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mal címre!

Lájk, megosztás, komment!!!

Szólj hozzá!

Címkék: utazás Érdekes

A bejegyzés trackback címe:

https://amikorulvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr184662202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása