HTML

Tartalom

amikörülvesz: fiataloktól fiataloknak

Ez a blog a 18 éven túli fiataloknak szól. Miben tér el a többi ilyen jellegű oldaltól? - Fiataloktól fiataloknak: nem 50 éves emberek osztják az észt, hanem Ti írhatjátok le a gondolataitokat, tapasztalataitokat. - Színes a világ: nem egy ember egyfajta világnézettel, hanem sok fiatal, különböző, sokszor egymásnak ellentmondó gondolatai jelenhetnek meg. Témák amik eszembe jutottak (ötleteket várok még, bármi jöhet ami érdekel benneteket): -érettségi -továbbtanulás -pályakezdés, elhelyezkedés, önéletrajz, fizetés -párkapcsolat -lélek, komoly gondolatok -buli, szórakozás, programajánló -egészség, devianciák -politika -zene, film, olvasmány, vers -odamondás, ökölrázás, provokáció -humor -képek -videó -fórum - és bármi egyéb, ami Titeket érdekel! Nagyon fontos: ez az oldal csak akkor működik, ha Ti írtok. Ha szeretnéd egy írásodat megjelentetni, kérlek küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mail címre! Jó olvasgatást és írogatást!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • arszak: Sziasztok! Múltkor keresgéltem, hogy diákként hol érhetné meg számlát nyitni, amire jöhet minden h... (2013.09.11. 12:05) Nincs cím
  • mediaelemzo: A TV-t pontosan erre a célra tervezték. De régen sem volt jobb ám! Amikor hétfőnként ment a Dallas... (2013.01.08. 22:29) A „Varázsdoboz” jelentősége manapság
  • bekkácska: Most érettségiztem és nagyon várom már a fősulis életet! Igyekszem előre látóan gondolkodni, szóva... (2012.07.16. 09:35) Középsuli után munka
  • Pistie: Kedves Vass Katalin! Sok jó meglátás van a cikkben. A fizetések felsorolása pedig rendkívül haszn... (2012.06.22. 00:39) Menni vagy maradni?
  • Emma*: Még soha nem hallottam ilyesmiről... én is meg vagyok lepődve. A virág az az ajándék, ami a legkéz... (2012.06.15. 01:17) Miért volna régimódi virágot venni?

Hol lehetne egy jót szórakozni?

2012.05.30. 18:29 amikörülvesz

 

Nagyon remélem, hogy nem vagyok egyedül olyan, aki azt mondja, hogy hiába van itt a főváros és a számtalan belvárosi szórakozóhely, mégsem tudom hol jól érezni magam. Természetesen a különböző bulik vagy éppen talponállók, igényesebbeknek pubok remek kikapcsolódási helyet jelentenek, de néha azon kapom magam, hogy körbenézek: én tényleg itt akarok ülni?

Amióta nem olyan terhes a dohányfüsttől a pesti éjszaka, kicsit szívesebben ülök be néhány sörre vagy borra, no meg pár felesre a srácokkal egy sörözőbe. De például zenés szórakozóhelyekre egyre ritkábban járunk. Pedig mi is a húszas éveink elején vagyunk, nem nőttünk még ki a botrányos házibulik és hajnalig tartó hacacárék világából. Mégis valahogy hiányérzetem támadt. Egy hangos szórakozóhelyen az izzadó és rángatozó emberek között, villódzó fényekre, meg olyan zenére, amelyet csak részegen lehet élvezni, valahogy nem is tudom, mit tehetnék. Talán stíröljem a lányokat, akik közül tizenkettő egy tucat? 16 éves és 28 éves ugyanúgy öltözködik, megpróbálja a külsejével eladni magát, mert itt nincsen belbecs, egy szót sem tudunk váltani. Mintha a húspultot bámulnám a hentesnél. De esküszöm, nem jön meg az étvágyam.

Szóval, így vagyok most. Megöregedtem talán? Vagy csak az igényesség egy utolsó jajkiáltása ez a bensőmből? Lehet még találni olyanokat, akik leülnek egy pohár itóka mellé, és képesek tartalmas beszélgetéssel kitölteni egy éjszakát? Vagy felejtsem el ezt a korosztályt, ha ilyesmire vágyom?

Biztos, hogy nem vagyok egyedül. Csak nehéz megtalálni azokat, akik hasonlóak hozzám. Mert más szórakozási kultúrát örököltünk, mást láttunk magunk körül. Akit viszont nem törtek be, hallja: vagyunk így néhányan.

Ti hova jártok szórakozni?

1 komment

Címkék: Buli Gondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://amikorulvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr324555657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emma* 2012.06.15. 01:08:16

Ha engem kérdezel, én nem szoktam bulikba járni, de nagyon szeretem a táborokat, a spontán kiruccanásokat a barátokkal.
Még soha nem voltam egy "igazi" buliban, ahol levezeti az ember az energiáját és jól érzi magát, de azért nem mentem, mert nem vágyok. A boldogságot megkaptam ilyenfajta szórakozás nélkül:) Még inni sem ittam, cigi sem, drog sem, de biztosra állitom, hogy boldogabb vagyok és jobban tudok örülni mint bármelyik ismerősöm, aki gyakorlott a fent emlitett szórakozási lehetőségek egyikében is. :)
Lehet, hogy ez most nagyon furcsán fog hangzani, de én az igaz Istennél találtam meg az életem értelmét. Ez nem hóbort, nem is zárkózottság, biztosithatlak, hogy normális életet élek és a fontos az, hogy boldog vagyok, van életcélom, van értelme az életemnek, szórakozni is tudok, barátaim is vannak, a nyári szünetben sokat utazok és különösen értékelem a tartalmas beszélgetéseket :)
Szerintem neked is erre az Istenre van szükséged, akit én megtaláltam és aki megváltoztatta ez életemet. Ha őszintén keresed, meg fogod találni!
süti beállítások módosítása