HTML

Tartalom

amikörülvesz: fiataloktól fiataloknak

Ez a blog a 18 éven túli fiataloknak szól. Miben tér el a többi ilyen jellegű oldaltól? - Fiataloktól fiataloknak: nem 50 éves emberek osztják az észt, hanem Ti írhatjátok le a gondolataitokat, tapasztalataitokat. - Színes a világ: nem egy ember egyfajta világnézettel, hanem sok fiatal, különböző, sokszor egymásnak ellentmondó gondolatai jelenhetnek meg. Témák amik eszembe jutottak (ötleteket várok még, bármi jöhet ami érdekel benneteket): -érettségi -továbbtanulás -pályakezdés, elhelyezkedés, önéletrajz, fizetés -párkapcsolat -lélek, komoly gondolatok -buli, szórakozás, programajánló -egészség, devianciák -politika -zene, film, olvasmány, vers -odamondás, ökölrázás, provokáció -humor -képek -videó -fórum - és bármi egyéb, ami Titeket érdekel! Nagyon fontos: ez az oldal csak akkor működik, ha Ti írtok. Ha szeretnéd egy írásodat megjelentetni, kérlek küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mail címre! Jó olvasgatást és írogatást!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • arszak: Sziasztok! Múltkor keresgéltem, hogy diákként hol érhetné meg számlát nyitni, amire jöhet minden h... (2013.09.11. 12:05) Nincs cím
  • mediaelemzo: A TV-t pontosan erre a célra tervezték. De régen sem volt jobb ám! Amikor hétfőnként ment a Dallas... (2013.01.08. 22:29) A „Varázsdoboz” jelentősége manapság
  • bekkácska: Most érettségiztem és nagyon várom már a fősulis életet! Igyekszem előre látóan gondolkodni, szóva... (2012.07.16. 09:35) Középsuli után munka
  • Pistie: Kedves Vass Katalin! Sok jó meglátás van a cikkben. A fizetések felsorolása pedig rendkívül haszn... (2012.06.22. 00:39) Menni vagy maradni?
  • Emma*: Még soha nem hallottam ilyesmiről... én is meg vagyok lepődve. A virág az az ajándék, ami a legkéz... (2012.06.15. 01:17) Miért volna régimódi virágot venni?

Skillet és a "Panheadek"

2012.05.28. 20:50 amikörülvesz

Manapság a fiatalok túlnyomó többsége nagyon szeret zenét hallgatni.

Jó módszer az unalom elűzésére egy hosszú távú utazás alkalmával a buszon/vonaton vagy akár netezés közben. Minden szíve húz egy kicsit valamelyik stílus irányzat felé,     ki erre - ki arra  de a közös a zene szeretete mindannyiunkban megvan.

Szeretnék nektek bemutatni első alkalommal egy számomra sokat adó mai zenekart akik egy egyéni életérzést és stílust képviselnek.

És ez nem más mint a Skillet.

1.jpg

A Skillet egy keresztény rock/hard rock zenekar Memphisből, Tenesse államból.

Az együttest 1996-ban alapították.

Az elmúlt 15 évben sok műfajt képviseltek már, többek között a alternative rockot, az industrialt és a hard rockot is.

Én 3 éve ismertem meg őket és ebben az együttesben találtam meg azt a dolgot, azt a plusszt, ami kiemeli őket a többi hasonló céllal alapult zenekart az előadók rengetegéből.

Első hallásra beleszerettem a zenéjükbe.

Nevük, a Skillet, magyarul annyit jelent: Serpenyő/Öntőedény.

Nevük azért lett ez, mert úgy gondolták olyan lesz az új zenekaruk, mintha egy serpenyőbe beleadnák mindazt amilyük van és majd meglátják mi sül ki belőle.

Tagok:  
John Cooper - frontember, basszusgitáros
Korey Cooper - gitár, zongora, háttérvokál
Ben Kasica - gitár
Jen Ledger - dob

Mint minden híres zenekarnak, a Skilletnek is hatalmas rajongó tábora van világszerte. Rajongóikat "Panhead"-eknek nevezik.

Ken Steorts alapító tag szerint 3 típusa van az embereknek: akik nem ismerik a Skilletet, akik Skillet rajongókká váltak azáltal, hogy a zenénket hallgatják és vannak a 'Panhead'-ek, akik 3-4 élő koncertre is eljönnek akár 10 órát utazva, transzparenseket hoznak, az autójukra írnak, és a többi."

Végül idéznék pár sort John Cooper céljairól: "Amint elérjük azt a pontot, tudom, hogy nem lesz probléma mennyi ember lesz ott, mindent bele fogok adni. A legjobb előadást fogom megcsinálni, amit csak tudok, a legvadabbat. MEG FOGOM RENGETNI!"

Szerző: Belkó Farkas Dávid

Te ismered őket? Vélemény?

Ha szeretnéd, hogy a Te írásod is megjelenjen, küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mal címre!

Lájk, megosztás, komment!!!

Kövess minket a facebookon is: http://www.facebook.com/pages/Ami-k%C3%B6r%C3%BClvesz/236918586422675?ref=tn_tnmn

 

Szólj hozzá!

Címkék: Zene

A bejegyzés trackback címe:

https://amikorulvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr384551525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása