HTML

Tartalom

amikörülvesz: fiataloktól fiataloknak

Ez a blog a 18 éven túli fiataloknak szól. Miben tér el a többi ilyen jellegű oldaltól? - Fiataloktól fiataloknak: nem 50 éves emberek osztják az észt, hanem Ti írhatjátok le a gondolataitokat, tapasztalataitokat. - Színes a világ: nem egy ember egyfajta világnézettel, hanem sok fiatal, különböző, sokszor egymásnak ellentmondó gondolatai jelenhetnek meg. Témák amik eszembe jutottak (ötleteket várok még, bármi jöhet ami érdekel benneteket): -érettségi -továbbtanulás -pályakezdés, elhelyezkedés, önéletrajz, fizetés -párkapcsolat -lélek, komoly gondolatok -buli, szórakozás, programajánló -egészség, devianciák -politika -zene, film, olvasmány, vers -odamondás, ökölrázás, provokáció -humor -képek -videó -fórum - és bármi egyéb, ami Titeket érdekel! Nagyon fontos: ez az oldal csak akkor működik, ha Ti írtok. Ha szeretnéd egy írásodat megjelentetni, kérlek küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mail címre! Jó olvasgatást és írogatást!

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • arszak: Sziasztok! Múltkor keresgéltem, hogy diákként hol érhetné meg számlát nyitni, amire jöhet minden h... (2013.09.11. 12:05) Nincs cím
  • mediaelemzo: A TV-t pontosan erre a célra tervezték. De régen sem volt jobb ám! Amikor hétfőnként ment a Dallas... (2013.01.08. 22:29) A „Varázsdoboz” jelentősége manapság
  • bekkácska: Most érettségiztem és nagyon várom már a fősulis életet! Igyekszem előre látóan gondolkodni, szóva... (2012.07.16. 09:35) Középsuli után munka
  • Pistie: Kedves Vass Katalin! Sok jó meglátás van a cikkben. A fizetések felsorolása pedig rendkívül haszn... (2012.06.22. 00:39) Menni vagy maradni?
  • Emma*: Még soha nem hallottam ilyesmiről... én is meg vagyok lepődve. A virág az az ajándék, ami a legkéz... (2012.06.15. 01:17) Miért volna régimódi virágot venni?

Élvezzük ki a Vidámpark utolsó évét!

2012.07.10. 15:57 amikörülvesz

Rendhagyó bejegyzéssel szeretném fölhívni az olvasók figyelmét a budapesti vidámparkra. A fővárosiaknak teljesen természetes, hogy az Állatkert és a Vidámpark mindig elérhető, de sok vidéken élő számára ezek távoli célpontoknak tűnnek. Érdemes még idén időt szakítani egy látogatásra az utóbbiban, mivel a gazdasági év végén bezárják. A hivatalos álláspont szerint átköltöztetik, hogy az állatkert terjeszkedhessen. Ha meg is nyílik máshol, a jelenlegi, immár az ötvenes évek óta hagyományos helyén idén élvezhetjük utoljára.

Az igaz, hogy sok játék már közel húszéves, de egyáltalán nem vesz le az értékükből. Jelenleg egy diákjegy négyezer forint körül van, de idén már minden éjjel is nyitva van a park. Főleg a látványosabb és húzósabb játékok mennek ilyenkor, az esti jegy ára pedig alig több mint háromezer forint.

Aki nem próbálta vagy éppen régen, gyermekkorában ült utoljára hullámvasúton, kipróbálná a szabadesést, esetleg más olyan érzést, melyet az emberi test jó esetben sosem tapasztalhat meg, akkor érdemes ellátogatni akár a pároddal, barátaiddal a parkba. Az egyszeri belépő után hosszú órákon át próbálgathatod legyőzni a félelmed, és kiválaszthatod a különböző nehézségi fokú játékok közül a kedvencedet.

Aki esetleg attól fél, hogy csak gyerekek lesznek, azokat megnyugtatom, hogy ez egyáltalán nem igaz. Sőt az idősebbeket jobban is megpörgetik a gépkezelők. Alapszabály: ahol sok biztonsági heveder látható, valamint már sikítani sem mernek az emberek, oda csak némi tapasztalat után merjünk fölülni.

 

Szerző: Á.A.

Ha szeretnéd, hogy a Te írásod is megjelenjen, küld el az amikorulvesz@gmail.com e-mal címre!

Lájk, megosztás, komment!!!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Érdekes

A bejegyzés trackback címe:

https://amikorulvesz.blog.hu/api/trackback/id/tr164642767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása